Марио Тайсен: С добрите резултати се отваря и добрият апетит.
Публикувано от BMWPower-BG.net на 23 ноември 2007 | Преглеждания: 793
Спечелването на първа победа е основната цел на БМВ-Заубер през следващия сезон, заяви шефът на баварците Марио Тайсен. Както е известно, базираният в Швейцария екип бе една от изненадите през 2007 г., превръщайки се в третата сила при отборите, изпреварвайки световните шампиони от Рено. Германците обаче все още не са отпивали от шампанското на победителите, въпреки няколкото класирания на подиума и силните представяния в хода на изминалите 17 старта от последния сезон.

БМВ все пак завършиха на второ място при конструкторите, тъй като точките на Макларън бяха отнети вследствие на шпионската сага с Ферари.

Резултатите през 2007 г. увеличиха неимоверно очакванията към баварците през следващия сезон, като Тайсен постави победата като основна цел пред отбора.

& quot;Нормално е очакванията към нас да са се увеличили след представянето ни през 2007 г. - заяви Тайсен. - Напрежението около нас стана по-голямо през изминалите няколко месеца, но пък и стандартът на работа се покачи. Постигнахме целта си да се вмъкнем измежду първите три отбора в шампионата, така че сега ни предстои да спечелим първата си победа", завърши специалистът.

Източник: formula1.bg
Последни теми
Facebook