BMW изключиха шанса да се борят с Макларън и Ферари.
Публикувано от BMWPower-BG.net на 10 юли 2007 | Преглеждания: 1094

От отбора на БМВ-Заубер изключиха вероятността да достигнат двата водещи отбора на Ферари и Макларън. Германците не смятат, че ще бъдат в състояние да се борят за победи, дори и през втората част от сезона.

В началото на сезона те тръгнаха с амбициите, че благодарение на агресивния си подход към състезанията, ще успеят да се поздравят с триумф в една по-късна фаза от сезона. Това обаче за сега едва ли ще се осъществи, имайки в предвид уникалната форма, която показват в двата водещи екипа в кервана.

Шефът на БМВ Моторспорт Марио Тайсен призна, че за момента не вижда по какъв начин неговият базиран в Хинвил, Швейцария екип, ще осъществи целите си. "Разликата от началото на сезона се е запазила, отсече Тайсен. - На по-бързите писти е по-вероятно да съкратим преднината им, но на останалите шансовете ни са нищожни."

Роберт Кубица успя да регистрира четвърти резултат в британската Гран при. Това е доказало на Тайсен, че те трябва да се притесняват повече от заплахата, която идва от страна на Рено. "Трябва да внимаваме, защото Рено започват да изглеждат все по-близо до нас. Гледам с оптимизъм към бъдещето, защото ще предприемем промени по болида. На гърба ни обаче чакат французите и в крайна сметка те са ни основният конкурент през този сезон", допълни специалистът.


Източник: formula1.bg

Последни теми
Facebook