BMW 320d ED със спортна версия
Публикувано от BMWPower-BG.net на 23 юли 2015 | Преглеждания: 2691

От BMWса готови да търсят нови пазарни ниши със своя модел 320dЕД, който ще бъде в духа на философията „ефективна динамика“. Новият модел се очаква да бъде обявен по-късно през тази година. Той ще предлага и цялото висококачествено оборудване на спортен модел, съчетан с нискоразходните параметри на някои от най-ефективните дизелови двигатели на BMW.Спортният модел ще харчи между 3.6 - 4 л / 100 км въпреки големите гуми и допълнителното оборудване, които ще получи като подобрение. Ако сте любител и на спортните състезания  можете да прочетете повече в новия уебсайт на Betfair.

Моделът ще включва 17-инчови джанти от лека сплав, спортни седалки и цялостен спортен стил. Новото BMWще е и сравнително „зелено“ с въглеродни емисии от 103г/км. Очаква се да има модели както с ръчно управление, така и с автоматично като от ръчните се очакватмалко по-високи параметри за излъчване на въглеродни емисии.Предполага се, че няма да има промени в окачването , а по-скоро в ускорението и чувствителността на волана с цел за по-спортно изживяване на шофирането.

Освен по-големите гуми и черни ауспуси,  спортните добавки в интериора включват и спортен кожен волан, обшит с контрастиращ червен шев.

До момента BMWпредлагасамо един „ефикасна динамика“ модел в Серия 3, който е конструиран предимно с идеята за спестяване на гориво.Засега от компаниятане планират да пускат подобен модел в Серия 5, но ако 320dEDсе окаже хит на пазара няма как да не бъде последван и от вариант всерията от по-висок клас.

В момента всеки един нов автомобил BMWполучава сателитен навигатор, цифрово радио (DAB)и новатаeCallфункция за безопасност. Самата eCallсистема представлява устройство, което анализира дали автомобилът е претърпял инцидент и в случай натакъв  автоматично набира телефон за спешни случаи – 112.

Стартовата цена на новото спортно 320dEDсе очаква да е между 80 000 и 87 000 лева.

Последни теми
Facebook