Аудио конкурс на 14ти Национален BMW Събор -18юли
Публикувано от BMWPower-BG.net на 03 юли 2015 | Преглеждания: 3053

След като дълги години провеждаме конкурс за оригинален външен/вътрешен вид в рамките на Националният BMW Събор, тази година решихме да добавим и един аудио конкурс, на който BMW феновете с "по-така" музика в колите си да могат да покажат възможностите на своите автомобили в този аспект.


Финалистите ще бъдат определени от фирмата-партньор, с която BMW Club Bulgaria работи за да се случи този аудио конкурс - АВАЛ ИНЗа да участвате в аудио конкурса, моля обърнете внимание на условията за това:


-> Автомобилът задължително трябва да е BMW

-> Детайлни снимки на аудио компонентите, от които е изградена аудио системата в автомобила - говорители, усилватели, плеъри, филтри и т.н.

-> Детайлно текстово описание на самата аудио система и от какви компоненти е съставена тя.

-> Снимките трябва да са натурални т.е. необработени през PhotoShop или други софтуери за корекция на изображения.

-> Всички възможни данни за "музиката" на автомобила следва да бъдат представени - автомобилът ще бъде предварително оценен именно на базата на снимките и детайлното обяснение на аудио системата, от което ще зависи и неговото класиране за финала в рамките на събора.

-> GSM номер за връзка и e-mail (който се проверява ежедневно) са абсолютно задължителни.

-> Заявки ще биват приемани до 14-ти юли, включително. Финалистите, които ще участват във финалното оценяване в рамките на събора на BMW Club Bulgaria ще бъдат обявени в рамките на 15-ти юли или 16-ти юли. Снимките и информацията изпращайте на e-mail konkursi@bmwpower-bg.net . Финална дата, до която се приемат заявки, е 23:59 часа на 14 юли (вторник), след което в най-кратки срокове ще обявим допуснатите до пистата автомобили т.е. финалистите, подредени в списък.

Последни теми
Facebook