BMW пусна подгряваща снимка на 3.0 CSL Hommage
Публикувано от BMWPower-BG.net на 13 май 2015 | Преглеждания: 3504

 

 

BMW Group за пръв път ще представи новото BMW 3.0 CSL Hommage на 22 май 2015 г. на Concorso d’Eleganza Villa d’Este.

С него дизайнерският екип на BMW интерпретира BMW 3.0 CSL, непреходната, класическата икона на купе на BMW от 70-те години на миналия век. BMW 3.0 CSL Hommage е преклонение пред инженерните постижения на BMW 3.0 CSL по отношение на олекотяването на конструкцията и динамичните възможности. Студията пренася характера на автомобила от онова време в съвремеността с модерни материали и го представя в нова, възхитителна визия.

Дизайнът на BMW 3.0 CSL Hommage излъчва чиста динамика: подчертаните аеродинамични елементи, мощните арки на калниците, както и впечатляващите спойлери на покрива и в задната част сякаш обгръщат каросерията. Издължената странична линия е елегантен контрапункт на подчертано спортната визия на предната и задната част. Нежните, фино моделирани повърхности излъчват динамика и ексклузивност. Разточителните карбонови повърхности под тях подчертават последователно олекотената конструкция и оформят прехода на страничната част към пътя.

В максимално редуцираният интериор на BMW 3.0 CSL Hommage можете не само да видите, но и да усетите олекотената конструкция. Всички елементи в интериора излъчват чиста функционалност, всеки детайл е олицетворение на елегантно оформена структурна или важна за управлението функция. Материалите и решенията н детайлите на този Hommage-Car демонстрират високо качество и формална изтънченост. Също като целия интериор, това подчертава особения характер на BMW 3.0 CSL Hommage: сполучлива комбинация между олекотена конструкция, спортен дух и елегантност.

Последни теми
Facebook