Хайдфелд е убеден, че може да спечели титлата с BMW Sauber през 2009-та г.
Публикувано от BMWPower-BG.net на 02 ноември 2007 | Преглеждания: 817
Ник Хайдфелд изрази увереността си, че ще се бори за титлата при пилотите именно със сегашния си отбор - БМВ-Заубер. Германецът обаче подчерта, че това няма да се случи през следващия сезон.

Баварците безспорно поднесоха една от изненадите за тази година, превръщайки се в третия най-силен отбор в кервана след екипите на Ферари и Макларън. Германците в крайна сметка останаха втори във временното класиране, тъй като точките на Макларън бяха анулирани в следствие на шпионската сага, която се разрази през лятото.

Хайдфелд от своя страна пък се доказа като най-добрия пилот след четиримата титуляри на двата топ-отбора, като на моменти дори бе в състояние да се бори с тях за място на подиумите. Според него вече е настъпило времето, в което БМВ ще могат да се борят за спечелване на надпревари.

"Целта ми да спечеля титлата изглежда по-реалистична от всякога, като сега съм убеден, че мога да осъществя мечтата си именно с отбора на БМВ, заяви Хайдфелд. - Това вероятно няма да се случи през 2008 г., но целта на БМВ е да спечелим състезание догодина, за да може след това да се включим в борбата за трофеите. Целите ни се припокриват и това очевидно ме прави много доволен."

Източник: formula1.bg
Последни теми
Facebook