Новият флагман на BMW отвътре
Публикувано от на 14 април 2015 | Преглеждания: 2351

Снимка разкри таблото и воланът на следващата 7-Series

Нова снимка, която разкрива интериора на следващото поколение BMW 7-Series, разпространи изданието Вimmertoday. Кадърът, за който се твърди, че е направен от тест пилот на автомобила, се появи най-напред в Instagram.


Новият флагман на BMW отвътре


От снимката можем да видим новите уреди на таблото, които са изцяло дигитални. Дизайнът им е класически, изпълнен напълно в стила на марката. Изглежда, че в този момент лимузината се е движела в режим "Sport", тъй като уредите са оцветени в червено. При различните режими на управление скоростомерът и оборотомерът променят дизайна и цвета си.

Кадърът показва също така част от новия волан на 7-Series. Той има три лъча, значително количество хромирани елементи и предлага управление за редица от функциите на колата.

Към момента мистерия остава останалата част от таблото, за която обаче се очаква да предложи нова инфо-система, която разпознава жестове, както и технологията TouchCommand, предназначена за задните места. Тази система работи с таблет, от който пътуващите на задния ред могат да командват повечето функции на колата.

Очаква се новото BMW 7-Series да бъде показано тази есен. Премиерата на флагмана най-вероятно ще се състои на изложението във Франкфурт.

Снимка: Вimmertoday / Instagram

Източник: Automedia
Последни теми
Facebook