Четиригодишният изобретател е Ели и мечтата на Ели е била за 19 двигателя (Porsche двигатели, които BMW трябва да са забравили да отбележат) , 42-колесено BMW чудовище с един сандък, пълен с играчки. С три позиции на управление, както и много други добри идеи, които само четири-годишните умове могат да измислят.

BMW 4219Eli е впечатляваща машина .
Много присъствие на пътя. Визията на BMW не е твърде далеч от бързата скица, но е реализирана много, много по-добре. Идеята за ниска, дълга, много- двигателна шушулка е развита до концепция с масивни калници, които обхващат колелата и все пак излъчващи целенасочена плавна линия. Също така умно е напавен и въздушният вход /спойлер/ за плейофите в багажника, много хубава черта, на която със сигурност всяко малко дете ще се наслади.
 
Нека да разгледаме и някои от другите велики идеи!

BMW Designs A 42-Wheel, 19-Engine Car To Fulfill One Child's Fantasy

Лъскав и ретро-футуристично прекраснен дизайн. Особено със закръглените BMW колела.

BMW Designs A 42-Wheel, 19-Engine Car To Fulfill One Child's FantasyРисунката на Уили Райън няма достатъчно колела, все още, но е с прекрасно направена стегната линия.

BMW Designs A 42-Wheel, 19-Engine Car To Fulfill One Child's FantasyРисунката на Разо е като локомотив.

BMW Designs A 42-Wheel, 19-Engine Car To Fulfill One Child's FantasyТази пък малко наподобява катафалка, но оформлението е диво и добре обмислено.

BMW Designs A 42-Wheel, 19-Engine Car To Fulfill One Child's Fantasy

Engines. Chicks. Toys. - тук просто няма какво да добавим