The BMW Festival Trip

Организатор: BMW Club Bulgaria & Automobilisti
Време: 7 септ 2016 20:00 - 13 септ 2016 23:00
Място: Мюнхен, Германия

2016-та е 100-ната година в историята на BMW и по този повод любимата компания не спря да ни залива със забележителни събития в чест на вековните си традиции и престоящите 100 години! Естествено BMW Клуб България няма как да пропусне да даде възможност на своите членове и фенове да станат част от тези специални чествания. Заедно с екипът на Automobilisti имаме удоволствието да ви предложим поредното незабравимо пътешествие в лобните полета на мюнхенските баварци! От 9-ти до 11-ти Септември Мюнхен ще е BMW и навсякъде ще се носи духа на синьо-белия пропелер. И за секунда не се съмняваме, че това, което са подготвили за феновете си ще бъде спиращо дъха и за това се подготвяме от сега, за да си набавим поредната свръх доза емоции. Повече информация за самия фестивал можете да намерите на:https://www.bmw-festival.de/en

И така, какво ни очаква? Тръгваме в сряда вечерта на 7-ми Септември и предлагаме две различни опции – една за тези, които искат да видят само празненствата в Мюнхен и една за онези, които биха съчетали това пътуване със супер оспорваните битки в DTM на легендарния Nurburgring. Повече за програмата на двете различни възможности за пътуването можете да видите по-долу:

#100 Години BMW Мюнхен:

07.09 - Сряда - Около 20ч. Отпътуване от София
08.09 - Четвъртък - Пристигане в Германия сутринта. Разглеждане на AC Schnitzer по път. Следобед пристигане в Мюнхен. Разходка до Alpina. Свободно време и нощувка.
09.09 - Петък - Ден за разходка из 100 Years exhibition-ите в Мюнхен. Нощувка.
10.09 - Събота - Ден за разходка в BMW Welt, Museum & Plant Мюнхен. Нощувка
11.09 - Неделя - Отпътуване към България

Цена: 666лв.
Цена за членове на BMW Клуб България: 599лв.

#100 Години BMW Мюнхен + DTM Nurburgring:

07.09 - Сряда - Около 20ч. Отпътуване от София
08.09 - Четвъртък - Пристигане в Германия сутринта. Разглеждане на AC Schnitzer по път. Следобед пристигане в Мюнхен. Разходка до Alpina. Свободно време и нощувка.
09.09 - Петък - Ден за разходка из 100 Years exhibition-ите в Мюнхен. Нощувка.
10.09 - Събота - Ден за разходка в BMW Welt, Museum & Plant Мюнхен. Привечер отпътуване към Nurburgring. Нощувка.
11.09 - Неделя - Гледане на DTM състезанието, време за разходка, каране и возене по Nordschleife. 
Вечерта отпътуване към Щутгарт и нощувка по път.
12.09 - Понеделник - Разглеждане на Porsche и Mercedes-Benz Museums. Нощувка.
13.09 - Вторник - Отпътуване към България

Цена: 1099лв.
Цена за членове на BMW Клуб България: 999лв.


Така упоменатите цени са на човек и включват:
• Транспорт по избрания маршрут в двете посоки
• Настаняване в двойна стая за дадения брой нощувки
• Туристическа застраховка
• Билети за посещаваните обекти включени в маршрута без пропуски за нощните концерти в петък и събота.
• Билети BMW Passion Package за състезанието от DTM шампионата на Nurburgring в зона “Gold” с осигурени от BMW Motorsport подаръци
• Welcome пакет от BMW Клуб България и Automobilisti

За повече информация и записване за участие изпращайте трите имена и телефон за контакт на е-mail automobilisti@mail.bg или се свържете с нас на телефон 08 991 91 993. Крайният срок за записване и заплащане на капаро в размер от 30% от сумата е 3-ти Юли 2016. Цялата сума трябва да бъде изплатена до 11-ти Август. Предвид дребните недоразумения, които се получиха при организацията на Transfagarasan Trip 2016, искаме да уточним, че за потвърдена се счита резервацията едва когато бъде платено капарото, т.е. местата ще бъдат запълнени по реда на плащането, а не на обаждането или e-mail-а Ви. Моля имайте предвид, че местата са ограничени.

Последни теми
Facebook