13ти Национален BMW Събор 2014г.

Организатор: БМВ Клуб България
Време: 1 май 2014 9:00 - 4 май 2014 18:00
Място: с.Калояново, писта "Дракон"

Изображение

Имаме честта да ви представим накратко какво сме приготвили за почивните дни в началото на месец май тази година. Да, говорим за най-голямото, най-посещаваното, най-отдаденото, най-лудото и най-якото автомобилно събитие, организирано в България - Националният BMW Събор :!:

Само който не е бил на наше мероприятие не знае за какво става въпрос. Чувал е разкази, гледал е снимки и клипове, но емоцията, която се разнася в района на пистата, трябва да се усети чиста и неподправена.
Ето как ще изглежда този четиридневен BMW празник, направен от ентусиасти за ентусиасти:

:arrow: Ден 1 (1 май):
Понеже никога не ни е стигало времето да се накараме на пистата, решихме да отпуснем два дни, които ще са предназначени само и единствено за даване на газ. След заплащане на такса (същата, като на свободно каране от календара на пистата - 30 лв) и попълване на декларация, всеки един от вас ще може да навърти колкото обиколки желае без да има ограничения. Времеизмерването ще ви показва процеса на усъвършенстване. През определено време на пистата ще се допускат само дрифт автомобили, за да могат и техните пилоти да загреят подобаващо.

:arrow: Ден 2:
В ранни зори отново отваряме състезателното трасе, като този път ще допускаме единствено автомобили, записани за участие в състезателната част на BMW събора. Това означава, че времената за тренировките ще се зачитат като квалификационни. В допълнение ще се проведат и квалификациите в дрифт дисциплината. :driving:
Вечерта в района на пистата ще си спретнем скромно клубно парти, което ще е комплимент към членовете първо и второ ниво на BMW Клуб България. :bchug:

:arrow: Ден 3 (3 май):
Много, много, ама много шоу!!!
Откриване, малки и големи финали при стрийт автомобилите, стартови решетки при модифицираните, дрифт тандеми, позьорски паркинг, игри с публиката, много пушилка и рев на баварски машини! :twisted: :twisted: :twisted:

:arrow: Ден 4:
Който не се е накарал достатъчно или е пропуснал първия свободен ден в програмата на събора, е добре дошъл в четвъртия ден. Пистата отново ще е отворена за тези от вас, които истински искат да си покарат. Таксата отново ще е 30 лв и времеизмерването ще е налице.

Нямате търпение? Ние също! Обещаваме ви един грандиозен 4-дневен маратон!
Цени за вход:
За НЕчленове на BMW Клуб България - 15 лв за 4 дни
За членове на BMW Клуб България - 10 лв за 4 дни

За НЕчленове на BMW Клуб България - 10 лв за петък и събота или само за събота
За членове на BMW Клуб България - 10 лв за петък и събота + вечерното парти

Паркинг в района на пистата (в огражденията):
За НЕчленове на BMW Клуб България - 50 лв за петък и събота
За членове на BMW Клуб България - безплатен

Повече информация и записвания за участие: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=143&t=365589

Очакваме ви :!: :twisted: :twisted: :twisted:

Изображение

Последни теми
Facebook